woensdag 26 januari 2011

Gehaakte kitty

Op whip up vond ik deze kitty, met patroon van Bethany Scofield.


maandag 24 januari 2011

Kadootje uit Laos

Dit prachtige met de hand geborduurde zakje met thee kreeg ik van collega E. uit Laos.


dinsdag 18 januari 2011

The Friday night knitting club

Een paar weken geleden heb ik voor 1 cent op Amazon The Friday night knitting club gekocht. De titel was te verleidelijk. Het speelt zich af in NYC en het gaat ook echt over breien, verder veel vrouwenleed. En zoals veel slechte amerikaanse boeken is alles 'the most beautiful, the most wonderful, the most yummie, etc. '. Ga het ondanks dat wel uitlezen, als goed tegenwicht tegen blue monday.





vrijdag 7 januari 2011

Creatief Netwerk

Ik heb een tijd gezocht naar een site die alle winkels ontsluit op het gebied van handwerken, het liefst wereldwijd. Niet gevonden, ik was bang dat ik het zelf moest doen. Maar nu wees E. me op de site van Creatief Netwerk. De openingstekst van de site kan ik beamen:
"Welkom op Creatiefnetwerk.nl
Wie een creatieve hobby heeft, kan er ongetwijfeld over meepraten; de voortdurende zoektocht naar geschikte hobbyartikelen, hobbymaterialen of de laatste interessante ontwikkelingen. Aan die zoektocht is nu echter een eind gekomen!

CREATIEF NETWERK, de organisatie ter promotie van de creatieve hobbybranche, biedt u namelijk via deze site alle verkoopadressen op het vakgebied van creatieve hobby-materialen. Of het nu gaat om borduren, breien en haken, of om patchwork, poppen maken, tekenen en schilderen, op CREATIEFNETWERK.NL vindt u de hobbywinkel, hobbyshop of groothandel bij u in de buurt. Daarnaast biedt de site tal van interessante links naar andere hobby-sites op het internet."

Ik heb wat checks gedaan, er staat erg veel op en het is ook up-to-date. Het gaat wel alleen om Nederland. Nu nog de rest van de wereld.