zaterdag 14 augustus 2010

10.000ste bezoeker aan Merklappententoonstelling

Laat dat nou uitgerekend Thea zijn! En waarom ook niet, het past bij haar.

Persbericht:
Op maandag 9 augustus 2010 kon in de Grote of Maria Magdalenakerk al na 4,5 week de 10.000ste bezoeker aan de expositie “’t zijn weer lappen” verwelkomd worden. De niets vermoedende bezoeker was Thea Adriaansen. Zij en haar man kwamen speciaal voor de merklappen vanuit Amsterdam naar Goes. Ze werd gefeliciteerd door de directeur van het Historisch Museum de Bevelanden en kreeg een gratis catalogus behorende bij de tentoonstelling en een verjaardagskalender met daarop merklappen uit Kontich.
Op de vraag hoe ze van deze tentoonstelling wist antwoordde ze dat ze het gelezen had in het blad Handwerken zonder Grenzen. Zij en haar man delen naast de passie voor elkaar ook een passie voor handwerken. Thea bleek een actief borduurster en ook lid van de vereniging merkwaardig. Beiden waren aangenaam verrast dat zij juist de 10.000ste bezoeker was."

Uit de Zeeuwse Courant: "Ik heb nog steeds het gevoel dat elk moment er iemand achter een van de pilaren tevoorschijn komt en zegt dat het een grapje was", zei Thea. Mensen uit het hele land en de omringende landen zoals Belgiƫ en Duitsland kwamen speciaal voor de expositie naar Goes afgereisd."

1 opmerking:

Anoniem zei

proficiat
Mijn oudste antieke merklap in mijn collectie is van 1643
groetjes

Gigi

www.gigir.canalblog.com