vrijdag 15 oktober 2010

Zeeman Muts Have Event

Zeeman organiseert een actie om het wereldrecord breien te verbreken.
Op zondag 24 oktober zal in theater Vredenburg Leidsche Rijn een uniek evenement plaatsvinden, het zogenaamde Muts Have Event. Tijdens dit evenement zal, na een korte workshop breien, geprobeerd worden het wereldrecord breien te verbreken.

De toegang tot dit evenement is gratis. Je moet je wel inschrijven via de website van zeeman, want het aantal plaatsen is beperkt. Het programma is globaal als volgt: tussen 14:00 en 15:00 uur rijden er gratis pendelbussen vanaf Utrecht Centraal Station (uitgang Jaarbeurszijde, tegenover het Beatrixtheater) naar Vredenburg Leidsche Rijn. Om 14:30 uur is er ontvangst met een lekker drankje. Om 15:00 uur begint met een spectaculaire openingsact, waarna onder leiding van Miriam Tegels de eerste beginselen van het breien worden onderwezen: steken opzetten, insteken, overslaan, doorhalen, af laten glijden. U kunt dan breien!

Na een kort intermezzo wordt geprobeerd het wereldrecord breien in 1 ruimte te verbreken. Dat wordt nog een hele klus want het doel is om 1200 mensen tegelijkertijd een kwartier lang te laten breien. Help mee om dit record te vestigen.
Vanaf 16:15 uur brengen de pendelbussen u terug naar Utrecht CS. U kunt ook met de auto komen. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid.1 opmerking:

Anoniem zei

We hebben nu een wedstrijd voor wie het beste nieuwe Muts Have patroon kan ontwikkelen. Wellicht is het voor jullie leuk een poging te wagen? kijk maar eens op: http://www.zeeman.com/getdoc/147ac482-92a4-444c-a59b-cb99a4b0ec56/Ontwerp-de-nieuwe-Muts-Have.aspx