vrijdag 7 januari 2011

Creatief Netwerk

Ik heb een tijd gezocht naar een site die alle winkels ontsluit op het gebied van handwerken, het liefst wereldwijd. Niet gevonden, ik was bang dat ik het zelf moest doen. Maar nu wees E. me op de site van Creatief Netwerk. De openingstekst van de site kan ik beamen:
"Welkom op Creatiefnetwerk.nl
Wie een creatieve hobby heeft, kan er ongetwijfeld over meepraten; de voortdurende zoektocht naar geschikte hobbyartikelen, hobbymaterialen of de laatste interessante ontwikkelingen. Aan die zoektocht is nu echter een eind gekomen!

CREATIEF NETWERK, de organisatie ter promotie van de creatieve hobbybranche, biedt u namelijk via deze site alle verkoopadressen op het vakgebied van creatieve hobby-materialen. Of het nu gaat om borduren, breien en haken, of om patchwork, poppen maken, tekenen en schilderen, op CREATIEFNETWERK.NL vindt u de hobbywinkel, hobbyshop of groothandel bij u in de buurt. Daarnaast biedt de site tal van interessante links naar andere hobby-sites op het internet."

Ik heb wat checks gedaan, er staat erg veel op en het is ook up-to-date. Het gaat wel alleen om Nederland. Nu nog de rest van de wereld.

Geen opmerkingen: